Политиката на ЕЛ ИНС ПРОЕКТ е насочена към създаването на персонални отношения с нашите клиенти и специални отношения с важни български  прозводители и  доставчици. 

Наред с широката гама предлагани ел услуги , продукти и доставки на нашите клиенти, предлагаме техническа консултация и комплексни решения. За да получат най добрата услуга ние информираме клиентите си за промените на пазара и се стремим към съвместно сътрудничество с крайния потребител.

Информация за новите потребности, която получаваме по този начин, е важна за ЕЛ ИНС ПРОЕКТ,  като фирма развиваща се в сферата на електро услугите и изграждането на ел инсталации. В стремежа си да удовлетворим все по-високите очаквания на клиента, ние им предлагаме оптимален избор от продукти предлагани от нашите партньори .

Като редовни клиенти ние получаваме добри отстъпки от предлаганите артикули и сме готови да ги споделим с нашите клиенти. Разгледайте сайтовете и цените  на нашите  доставчици;  при проявен интерес от ваша страна ние можем да ви доставим съответните материали на  конкурентни цени.


 

 

Елкабел              Schneider Electric: the global specialist in energy management                   Филкаб                   

 

 

Вие сте тук:Home Интериорен дизайн